KOMPETENCER - My Business TV

Gå til indhold
KOMPETENCER

KONTAKT OS
Tag kontakt med os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på videoproduktion til netop dit formål.

    Kontakt MyBusinessTV på mail.» Kontakt os
KOMPETENCER

VI ARBEJDER  PROFESSIONELT MED VIDEOPRODUKTION
Vores brede erfaring betyder, at vi kan vælge den helt rigtige metode til løsningen af din opgave. Vi arbejder med en grundig og professionel tilgang hver gang vi løser en opgave.

I ÅRENES LØB HAR VI BESKÆFTIGET OG MED PRODUKTION AF VIDEO I ALLE MULIGE AFSKYGNINGER
vi kan hjælpe dig og din virksomhed med den optimale løsning inden for de forskellige behovstyper og gengre – uanset om vi skal varetage hele produktionen, eller du blot har brug for en fotograf eller klipper, eller hjælp til andre dele af en produktion.

VI HÅNDTERER ALT
fra den indledende koncept og manuskriptudvikling til rådgivning om formater og brug af blandt andet sociale medier, herunder Linkedin.
Derudover samarbejder vi med en række specialister, når det gælder f.eks. avanceret grafik, colourgrading og web integration.

EN GOD PRÆSENTATIONSVIDEO SÆLGER DINE BUDSKABER
Når det handler om at fange og fastholde dine kunders eller medarbejderes opmærksomhed, så er video et effektivt – og ofte overset – kommunikationsværktøj.

Dine videoer kan samtidig få afgørende indflydelse på din hjemmesides placering i søgemaskinerne.

VIDEO-COACHING
En særlig kompetence, vi kan tilbyde vore kunder (firmaer eller private) er coaching omkring, hvordan man ”præsenterer” sig, når man skal optages på video. Lang og stor erfaring fra at have arbejdet både foran og bagved kameraet og fra mange års live optrædener har givet unik erfaring med, hvad der gør, at man virker på video. Vi er gode til at coache andre i, hvad man skal gøre og ikke gøre foran kameraet. Hvad virker og hvad skal man undgå.

Tag kontakt med os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på videoproduktion til netop dit formål.

Copyright
2020
Tilbage til indhold