COMMERCIAL-VIDEO - My Business TV

Gå til indhold
COMPANY PROFILE VIDEO

KONTAKT OS
Tag kontakt med os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på videoproduktion til netop dit formål.

    Kontakt MyBusinessTV på mail.» Kontakt os
COMMERCIAL VIDEO

MYBUSINESSTV COMMERCIAL
Produktet du skal vælge, når du har brug for at få lavet en kreativ, professional og anderledes reklame for et produkt eller et firma.

VI SÆLGER DINE BUDSKABER
Levende billeder og lyd er utroligt effektive til at kommunikerer et budskab til en bestemt målgruppe.

Video taler til modtagerens følelser, skaber stemninger og formidler erfaringer, holdninger og fakta på en personlig, nærværende eller anderledes måde.

Derfor går kampagner og video ofte hånd i hånd. Vi har stor erfaring i at sælge budskaber, så de får stor gennemslagskraft.
Med en kreativ tankegang og grundige målgruppeanalyser giver vores kampagnevideoer altid valuta for pengene.

VALG -OG REKRUTTERINGSVIDEOER
MyBusinessTV producerer kampagnevideoer til mange formål.                   
Vi producerer valgvideoer i forbindelse med folketingsvalg, regionsvalg og kommunalvalg.

Vi producerer også rekrutteringsvideoer til private og offentlige virksomheder, der kan bruges i forbindelse med søgning af nye medarbejdere eller elever.

DER ER NEMT AT KOMME IGANG
Kontakt os, hvis du har brug for mere information om, hvad vi kan hjælpe dig med, når du har brug for en commercial (reklamespot) eller en anden kort appetizer på video.

SPAR PÅ DE DYRE OMKOSTNINGER
Hos os kan du få en fleksibel ”business tv on demand”-aftale, hvor vi laver lige det, du ar behov for – enkelt, økonomisk og professionelt.

VI TILBYDER OGSÅ PRODUKTION AF
MBTV Event, er et koncept for jer, som står overfor at skulle afholde en større eller mindre event. Læs mere->

MBTV Seminar. Er for jer, som skal afholde et seminar, og gerne vil bruge indslagene efterfølgende til undervisning, promotion eller information. Læs mere->

MBTV Droneoptagelser. For jer, som ønsker optagelser fra luften, og efterfølgende vil bruge indslagene til en bred pallette af formater fra landbrugsregistrering til virksomhedsprofil, modeoptagelser både i videoformat og still-billeder. Kun fantasien og vejret sætter grænserne. Læs mere->

MBTV Interview. Til jer, som har brug for at få lavet et interview på video, og således udnytte TV-mediets fordele til formidling af budskaber på en levende og overbevisende måde. Læs mere->

MBTV Company profiles. Til de virksomheder, som har brug for at få lavet en profilvideo om deres firma. Læs mere->

MBTV Instruktionsvideo. Det er produktet du skal vælge, når du har brug for at gøre selv de mest komplekse instruktioner forståelige, eller bare lave en hurtig og enkel visuel brugsanvisning, – måske helt uden sprog. Læs mere->

Du skal vælge commercial video, når du har brug for at få lavet en kreativ, professional og anderledes reklame.
kan Vi sørger også for stillbilleder. Vi råder over et bredt sortiment af udstyr, der sikrer den bedste kvalitet både i marken og i studiet.
Copyright
2020
Tilbage til indhold